Värmepumpguiden hjälper dig att få kontakt med leverantörer av värmepumpar

Värmepumpguiden är en tjänst som matchar människor som behöver en värmepump med rätt värmepumpleverantör. Målet med tjänsten är att göra det enklare för både de som vill använda en värmepump och leverantörerna själva.

Leverantörer som använder våra tjänster undviker även de processen att hitta de erbjudanden relevanta för dem. Genom att få olika önskemål från olika individer kan varje leverantör enkelt välja bland de uppdrag som bäst passar dem.

Att installera en värmepump är inte så lätt som att köpa en fläkt på IKEA. Kompetens om tekniska förhållanden, värme, energi, bostäder och geografiska lägen, klimat, miljö och liknande krävs.

Det finns olika typer av värmepumpar, och du måste också välja vilken du ska ha. Detta val bör ofta påverkas av ovanstående förhållanden. Värmepumparna varierar mycket i pris, även när det gäller energiomvandling och varaktighet.

Därför säger det sig självt att du i många fall måste få hjälp av en erfaren leverantör. Men i sig kan detta också vara svårt, eftersom det finns många leverantörer och det är svårt att förstå vem som arbetar med vad.

Det är här Värmepumpguiden kommer in. Om du fyller i informationen på vår hemsida använder vi dina uppgifter för att hitta 3 lämpliga leverantörer för dina exakta behov. Dessa skickar sedan en skräddarsydd offert.

Då kan du enkelt jämföra de erbjudanden du får och se skillnader i exempelvis pris och expertis. Erbjudandena är naturligtvis helt gratis och inte bindande. Processen att skapa ett mer miljövänligt hem mycket enklare.

De leverantörer som använder våra tjänster undviker också processen att hitta de erbjudanden som är bäst för dem. Genom att få olika förfrågningar från olika personer kan varje leverantör enkelt välja de uppdrag de själva vill ta.

Oavsett om du är en person som håller på att köpa en värmepump eller en värmepumpleverantör, är huvudmålet med vår tjänst att spara tid. Vi har alltid ett team som arbetar för att detta ska ske så snabbt, smidigt och enkelt som möjligt.

Om du vill installera en värmepump eller själv är en värmepumpleverantör som vill använda vår tjänst, kontakta oss via den här sidan. Vi hoppas att du gillar vår tjänst.